Max Wörlin

Max Wörlin – LKV – Habita Vantaa

Myytävät asunnot - Vantaa, Helsinki, Espoo

Apuna elämäsi suurissä päätöksissä – viikon jokaisena päivänä

Myytävät asunnot

Myytävät asunnot Vantaalla ja ympäryskunnissa. Tarkista alla olevasta linkistä tällä hetkellä myynnissä olevat asunnot. Myytävät asunnot vaihtuvat aktiivisesti saatavuuden mukaan.

Asunnon myynti Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla

Tarjoan Habitan brändin alla laadukasta välityspalvelua pääkaupunkiseudulla.

Kodit, kuten ihmisetkin, ovat yksilöitä. Tunnistan juuri Sinun kotisi myyntivaltit ja kohdeyleisön.

Palveluni lähtee liikkeelle maksuttomasta arviokäynnistä, jonka aikana saat kattavasti tietoa kotisi myyntiajasta, alueen markkinatilanteesta ja tietenkin faktoihin perustuvan arvion myyntihinnasta.

Käyn myös seikkaperäisesti läpi kuinka myyntiprosessi etenee aina toimeksiannon allekirjoittamisesta avainten luovutukseen uudelle omistajalle. Myös itse myyntiprosessin edetessä pidän Sinut systemaattisesti ajantasalla siitä, kuinka kotisi myynti etenee.

Välityspalkkio asunnolle

Myymässä asuntoa?

Olen käytettävissäsi seitsemänä päivänä viikossa ja vastaan kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Kun teet yhteistyötä kanssani, ainoa tehtäväsi on pitää koti siistinä esittelyitä varten ja hyväksyä miellyttävin tarjous.

Valitse huolellinen ja luotettava kumppani kodin myyntiin. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen, jossa kerron tarkemmin kotisi myyntiprosessista.

Tuon esiin kotisi parhaat puolet

Palveluuni kuuluu aina ammattilaisen ottamat valokuvat, joilla tuodaan esiin kotisi parhaat puolet potentiaalisille ostajille. Lisäksi palveluni sisältää kaikki myynnissä tarvittavat asiakirjat.

Kun kuvat on otettu ja ilmoitus laadittu, takaan että kotisi myyntiprosessi sujuu Sinulle vaivattomasti. Sinun tehtäväksesi jää vain pitää koti siistinä, hyväksyä tarjous ja allekirjoittaa kauppakirja.

Välityspalkkioni on aina tapauskohtainen ja esitänkin Sinulle arviokäynnillä palvelutarjouksen. Välityspalkkio voi olla toiveesi mukaan joko prosenttiosuus kotisi velattomasta kauppahinnasta tai kiinteä euromäärä.